dinsdag 15 januari 2013

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

 Overtref Zara, Hennes en Ikea!

Maak je eigen mode en interieuraccessoires! En ontdek hoeveel lol en energie het oplevert wanneer je dat ene patroon vindt of die verrassende combinatie van garen en stof.  (Dat je geld uitspaart en bewonderende blikken oogst is ook meegenomen J )

In de workshops en cursussen leer je van alle mogelijkheden die uiteenlopende materialen als kant, leer, vilt en jeans bieden. We gaan uit van eenvoudige patronen, werken met basissteken en rechttoe rechtaan naaimachines. Je hoeft dus geen ervaren naaister te zijn; je moet alleen de creativiteit in jezelf naar boven willen halen . Dan kan namelijk iedereen met een beetje gevoel voor kleur en mode iets leuks, unieks én persoonlijks maken. 

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Constance de Jong, Jacqueline van Dillen en Winja Stappers. Alle drie  opgeleid aan de modeafdeling van de Kunstacademie. We werken al jaren als ontwerpers en stylisten voor tijdschriften van Sanoma Media, zoals Ariadne At Home, Knipmode, 101woonideeën, Libelle en Margriet. We werken samen onder de naam Studio Mooi Gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten